Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Advance Notice: In the Netherlands online Resilience Gatherings (in Dutch) Veerkracht samenkomsten

Dec 28, 2020 @ 7:00 pm - 8:30 pm CET

gift economie

Advance Notice: After our wonderful experience with the first online series we are grateful to announce that we will continue these online gatherings with a 2nd series. The meetings will be in Dutch.

Data zijn nu bekend. Op 21 januari is er een introductiebijeenkomst, van 19.00 tot 20.30 uur. Daarna geven wij een verdiepingsserie van 4 bijeenkomsten, het is de bedoeling dat je de hele serie bijwoont. Data zijn: zondag 31 januari en 7 februari van 10.30 tot 12.00 uur, en donderdag 11 en 18 februari van 19.00 tot 20.30 uur. 

In eerste instantie is de serie open voor mensen die deze nog niet eerder hebben gedaan. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om dit werk te ervaren. Indien er na 24 januari plaats over is kun je ook een 2de keer meedoen. Voor mensen die de serie een keer hebben bijgewoond geven wij in ieder geval op zondag 7 maart van 10.00 tot 12.00 uur een terugkomsessie. 

De bijeenkomsten zijn een uitnodiging om samen te delen, te voelen, omarmen, te overstijgen en visie te creeren. Te spreken, te luisteren, verbonden te zijn met ons thuis, zowel in ons mens-zijn als met deze prachtige planeet Aarde.

Wat leeft in ons, wat voedt ons, wat roert zich in ons? Hoe willen wij verder? Welke inzichten geeft deze tijd ons? Wat horen wij in ons hart? Hoe geven wij steun aan elkaar? Voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn vanuit het weten dat alles verbonden is. 

Zowel in de introductie als de serie doorlopen wij de hele spiraal. In de serie gaan wij het spiraal dieper verkennen en ervaren.

Bij belangstelling kun je je alvast opgeven via: [email protected]

Inhoudelijke begeleiding door Manon Danker met ondersteuning van Margriet Schager

Bijeenkomsten duren anderhalf uur en gaan via Zoom. 

Deelname op basis van de gift economie. Wij willen maatschappelijk groeien naar een wereld waarin wij deze waarden ondersteunen. In de kern is de Gift-Economie een verschuiving van consumptie naar bijdrage, van transactie naar vertrouwen, van schaarste naar overvloed, van isolatie naar gemeenschap, en een verschuiving van Mij naar Wij.  

Aanmelding via: [email protected]

Meer informatie: elemental-journey.com

Details

Date:
Dec 28, 2020
Time:
7:00 pm - 8:30 pm CET
Cost:
gift economie
Event Category:
Website:
https://elemental-journey.com/

Organiser

Other

Event Type
Online
Are scholarships available for this event?
Yes
Event Contact Information
[email protected]

Venue

Online