Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Netherlands veerkrachtreeks deel 3: kijken met andere ogen

Feb 11, 2021 @ 7:00 pm - 8:30 pm PST

gift economie

After our wonderful experience with the first online series we are grateful to announce that we will continue these online gatherings with a 2nd series. The meetings will be in Dutch.

Data: zondag 31 januari en 7 februari van 10.30 tot 12.00 uur, donderdag 11 en 18 februari van 19.00 tot 20.30 uur.

De serie is nu vol.

Heb je belangstelling voor deelname aan een volgende serie stuur dan een bericht naar [email protected]

Voor mensen die de serie een keer hebben bijgewoond geven wij op zondag 7 maart van 10.00 tot 12.00 uur een terugkomsessie. 

Deze verdiepingsbijeenkomsten zijn een uitnodiging om samen te delen, te voelen, omarmen, te overstijgen en visie te creeren. Te spreken, te luisteren, verbonden te zijn met ons thuis, zowel in ons mens-zijn als met deze prachtige planeet Aarde.

Wat leeft in ons, wat voedt ons, wat roert zich in ons? Hoe willen wij verder? Welke inzichten geeft deze tijd ons? Wat horen wij in ons hart? Hoe geven wij steun aan elkaar? Voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn vanuit het weten dat alles verbonden is. 

Wij volgen het spiraal van the Work that Reconnects en in deze serie van 4 bijeenkomsten gaan wij dieper in op de stappen in het spiraal en de krachtige werkvormen die deze methodiek biedt.

Facilitatie: Manon Danker met Margriet Schager

Deelname op basis van de gift economie. Wij willen maatschappelijk groeien naar een wereld waarin wij deze waarden ondersteunen. In de kern is de Gift-Economie een verschuiving van consumptie naar bijdrage, van transactie naar vertrouwen, van schaarste naar overvloed, van isolatie naar gemeenschap, en een verschuiving van Mij naar Wij.

Aanmelding via: [email protected]

De serie is alleen in haar geheel bij te wonen op deze manier kunnen we ook de kracht van de groep optimaal benutten en elkaar beter leren kennen.

Data voor de serie:

Twee zondagochtenden van 10.30-12.00 uur op 31 januari (Dankbaarheid) en 7 februari (Het eren van jouw pijn voor de wereld).

Twee donderdagavonden van 19.00-20.30 uur: 11 februari (Kijken met andere ogen) en 18 februari (Voortgaan).

Bijeenkomsten duren anderhalf uur en gaan via Zoom. 

Meer informatie: elemental-journey.com

Details

Date:
Feb 11, 2021
Time:
7:00 pm - 8:30 pm PST
Cost:
gift economie
Event Category:
Website:
https://elemental-journey.com/

Organiser

Other

Event Type
Online
Are scholarships available for this event?
Yes
Event Contact Information
[email protected]

Venue

Online Netherlands
Amsterdam, Netherlands + Google Map