Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Start van de Online Veerkracht bijeenkomsten Nederland

Nov 17, 2020 @ 7:00 pm - 8:30 pm CET

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 7:00 pm on Tuesday, happening 2 times

gift economie

After our first online series this year we are grateful to announce that we will continue these online gatherings. The meetings will be in Dutch.

De bijeenkomsten zijn een uitnodiging om samen te delen, te voelen, omarmen, te overstijgen en visie te creeren. Te spreken, te luisteren, verbonden te zijn met ons thuis, zowel in ons mens-zijn als met deze prachtige planeet Aarde.

Wat leeft in ons, wat voedt ons, wat roert zich in ons? Hoe willen wij verder? Welke inzichten geeft deze tijd ons? Wat horen wij in ons hart? Hoe geven wij steun aan elkaar? Voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn vanuit het weten dat alles verbonden is. 

Wij geven twee introductiebijeenkomsten waarin wij het spiraal van the Work that Reconnects volgen.

En een serie van 4 bijeenkomsten waarin we dieper ingaan op de stappen in het spiraal en de krachtige werkvormen die deze methodiek biedt.

Facilitatie: Manon Danker met Margriet Schager

De introducties zijn los bij te wonen, de serie alleen in haar geheel. Wij bieden dit aan in de geest van de gift economie. Charles Eisenstein Sacred Economics Bij je aanmelding vertellen wij je hier graag meer over.

Aanmelding via: [email protected]

Data introducties: Dinsdagavond 19.00-20.30 uur op 17 en 24 november.

De tweede introductiebijeenkomst is 24 november van 19.00 tot 20.30 uur. Je kunt je tot 23 november aanmelden. Wees Welkom!

Later deze maand begint ook een verdiepings-serie daar kun je je tot 27 november voor aanmelden, het is de bedoeling dat deelnemers de hele serie bijwonen, het is een gezamenlijke reis. 

Data voor de serie: Zondagochtenden 10.30-12.00 uur op 29 november en 6 december. En dinsdagavonden 19.00-20.30 uur op 8 en 15 december.

Bijeenkomsten duren anderhalf uur en gaan via Zoom. 

Meer informatie: elemental-journey.com

Details

Date:
Nov 17, 2020
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
CET
Cost:
gift economie
Event Category:
Website:
https://elemental-journey.com/

Organiser

Other

Event Type
Online
Are scholarships available for this event?
Yes
Event Contact Information
[email protected]

Venue

Online Netherlands
Amsterdam, Netherlands + Google Map